Geschiedenis

Op 14 februari 2018 opende Brasserie Bloom haar deuren. Als onderdeel van de vernieuwing van het winkelcentrum en met de wens uit te groeien tot de huiskamer van Flora. Eigenaar Arjen Bouter, al horecaondernemer sinds 2000, stelde het interieur samen met Stella van Hoeve en interieurontwerper Alex Visser van Visser Horeca Advies.

 

Our story

Waar het allemaal begon

Beleving en sfeer; dat moest voorop staan bij Brasserie Bloom. Arjen: “Ik hou van mooie meubels en materialen, maar heb ook oog voor het milieu en de samenleving. De bar is bijvoorbeeld voor een deel gemaakt van een 100 jaar oude vloer uit een monumentaal pand op de Brink. En enthousiaste meubelmakers, sommigen met een beperking, hebben van oude fruitkisten de tafels en wandkasten gemaakt. De schilderijen komen van een rommelmarkt.”

 

En kom je een biertje drinken bij Brasserie Bloom? Dan krijg je een Gulpener. Deze bierbrouwerij is namelijk de enige brouwerij die klimaatneutraal bier maakt. De brouwers gebruiken alleen grondstoffen van eigen bodem en ze maken gebruik van zonnecollectoren en groene elektriciteit. Oftewel brouwen met het oog voor de natuur en hart voor de mensen die het maken. “En het is een heerlijk biertje!”, volgens Arjen.

Testimonials

Wat mensen over ons zeggen

“Gezellig hier!”

“Gewoon effe een bakkie doen na een lekkere winter wandeling.
Gezellig hier hoor !! Aanwinst.”

 

Theo Geijsen

“Mooie inrichting”

“Mooie inrichting, gezellige sfeer. Zeker een aanwinst voor het winkelcentrum. ”

 

Antoinette Schurink-vd Klugt

“Super leuk”

“Super leuke toevoeging aan het winkelcentrum. We gaan hier zeker vaker komen!”

 

Gerrinda Scholten

Openingstijden

 

 

maandag: 11:00 - 18:00
dinsdag: 9:30 - 18:00
woensdag: 9:30 - 18:00
donderdag: 9:00 - 18:00
vrijdag: 9:00 - 18:00
zaterdag: 9:00 - 18:00

zondag: gesloten

Neem contact op

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u informeren naar de mogelijkheden van Brasserie Bloom? Neem gerust contact met ons op! Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. En volg ons op Facebook en Instagram!

Bel ons! Adres